Commercieel Medewerker Binnendienst (28-40 uur)

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team in de boeiende wereld van tijdschriften? Abonnementenland, gevestigd op het duurzame industrieterrein De Trompet langs de A9 in Heemskerk, is op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst die klaarstaat om onze klanten te ondersteunen en te assisteren.

Wie zijn wij?
Bij Abonnementenland draait alles om uitgeverijen en hun belangrijke rol in de maatschappij. Met ruim 500 gedrukte en digitale week- en maandbladen onderhouden en beheren we abonneebestanden. Daarnaast ontwikkelen we homeshop toepassingen, verzorgen we de verzending van diverse producten, en begeleiden we marketing- en mediaprojecten voor zowel vak- als publiekstijdschriften. Ons team bestaat uit ongeveer 40 gedreven professionals die op zoek is naar een nieuwe collega die zich wil aansluiten bij ons.

Wat ga je doen?
Als Commercieel Medewerker Binnendienst werk je nauw samen met onze Account Managers en bied je ondersteuning bij hun dagelijkse taken. Je neemt werk uit handen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaken. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het zelfstandig uitvoeren van toegewezen werkzaamheden, het rapporteren aan de Account Manager, en het nemen van initiatief waar nodig. De functie bestaat uit zowel vastgelegde als terugkerende werkzaamheden, waarbij nauwkeurigheid essentieel is.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een kandidaat met minimaal een afgeronde MBO4-opleiding of vergelijkbaar, die zelfstandig kan werken, goed kan samenwerken en initiatief durft te nemen. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste voor deze functie, net zoals het beheersen van een goede typvaardigheid. Affiniteit met de uitgeversbranche is een pré, maar vooral de wil om te leren en bij te dragen aan ons team is belangrijk.

Wat bieden wij?

  • Een interessante functie in een boeiende branche
  • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling
  • Een prettige werksfeer in een dynamisch team
  • 8% vakantietoeslag en een pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Fietsplan voor duurzaam woon-werkverkeer


Interesse?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de wereld van tijdschriften?
E-mail je sollicitatie – met CV – naar Abonnementenland t.a.v. Saskia Olgers

E-mail: hr@bondis.nl
Tel: 0251 – 760174

We kijken ernaar uit om van je te horen!
Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.