Commercieel medewerker (fulltime)

Abonnementenland
Abonnementenland is een facilitair bedrijf gericht op uitgeverijen. Wij zijn gevestigd op het duurzame industrieterrein De Trompet, langs de A9 in Heemskerk. Abonnementenland onderhoudt en beheert abonneebestanden van ruim 500 gedrukt en digitale week- en maandbladen, ontwikkelt homeshop toepassingen voor deze opdrachtgevers en verzorgt de verzending van tijdschriften, cd’s, cursussen, boeken en naslagwerken. Daarnaast houdt Abonnementenland zich bezig met de begeleiding en uitvoering van marketing- en mediaprojecten in het oplagetraject van zowel vak- als publiekstijdschriften.

De ca. 40 medewerkers van Abonnementenland zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van: Commercieel medewerker

Wie zoeken wij?
Je kunt op Hbo-niveau werken en denken, je bent flexibel, communicatief vaardig, je houdt van hard werken, je hebt een commerciële instelling en je kunt op een gestructureerde manier je werk doen. Als nieuwe collega krijg je na een inwerkperiode een eigen klantenpakket van bestaande klanten. Je bent dan verantwoordelijk voor alle operationele zaken die daarmee samenhangen. Daarnaast is de verwerving van nieuwe omzet bij bestaande klanten een wezenlijk onderdeel van de functie. De opdrachtgevers zijn in de meeste gevallen tijdschriftuitgeverijen.

Je hebt frequent telefonisch en e-mail contact met zowel opdrachtgevers als toeleveranciers en gaat daar ook regelmatig zelf heen. Er wordt van je verwacht dat je alle werkzaamheden voor de klanten in jouw pakket zelf kan uitvoeren. Normaliter kan de commercieel medewerker voor het verwerken van gegevens een beroep doen op daartoe aangestelde medewerkers. In de sporadische gevallen waarin de werkdruk dit noodzakelijk maakt, moet je zelf kunnen bijspringen. Het werk is zonder meer te karakteriseren als zeer veelzijdig en kenmerkt zich door een behoorlijke complexiteit.

Wat bieden wij?
Wat bieden wij?
Interessante functie
Passend salaris
Prettige werksfeer 8 % vakantietoeslag
Pensioenregeling
25 vakantiedagen per jaar
Fietsplan

Is je belangstelling gewekt?
E-mail je sollicitatie – met CV – naar Abonnementenland
t.a.v. Saskia Olgers
De Trompet 1739, 1967 DB HEEMSKERK
E-mail: hr@bondis.nl – Tel: 0251 – 760174