Studenten (HBO/WO) gezocht voor Binnendienst Medewerker (minimaal 12 uur per week)

Ben je woonachtig in de regio van Heemskerk en wil je naast je studie alvast ervaring opdoen met het werken in een kantooromgeving? Abonnementenland, gevestigd op het duurzame industrieterrein De Trompet langs de A9 in Heemskerk, is op zoek naar enthousiaste studenten die klaarstaan om onze klanten en collega’s te ondersteunen en te assisteren.

Wie zijn wij?
Bij Abonnementenland draait alles om uitgeverijen en hun belangrijke rol in de maatschappij. Met ruim 500 gedrukte en digitale week- en maandbladen onderhouden en beheren we abonneebestanden. Ons team bestaat uit ongeveer 40 gedreven professionals die op zoek is naar studenten die zich willen aansluiten bij ons.

Wat ga je doen?
Als Binnendienst Medewerker werk je nauw samen met je collega’s en bied je ondersteuning bij hun dagelijkse taken. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het zelfstandig uitvoeren van toegewezen werkzaamheden en het te woord staan van onze klanten. De functie biedt een uitstekende gelegenheid om administratieve- en soms commerciële ervaring op te doen, wat een waardevolle aanvulling is op je studie en toekomstige carrière.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken enthousiaste studenten die leergierig zijn. Studeer je in een administratieve-, commerciële- of marketing gerichte hoek en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift? Dan is dit mogelijk de perfecte bijbaan voor jou!

Wat bieden wij?

  • Een interessante functie waarin je praktijkervaring kunt opdoen naast je studie
  • Flexibele werktijden die je kunt afstemmen op je colleges
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling
  • Een prettige werksfeer in een dynamisch team
  • Een passende vergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling


Interesse?

Ben jij klaar voor deze veelzijdige bijbaan naast je studie?
E-mail je sollicitatie – met CV – naar Abonnementenland t.a.v. Saskia Olgers

E-mail: hr@bondis.nl
Tel: 0251 – 760174

We kijken ernaar uit om van je te horen!
Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.