Chercher
Fermer ce champ de recherche.

Collection Brynhild

Chaque éditeur doit traiter avec des abonnés, des membres ou des acheteurs qui ne paient pas. La manière dont vous essayez par la suite de récupérer votre réclamation restera à jamais dans la mémoire de l'abonné. Souvent, il n'y a pas d'intention, mais inconsciemment aucun paiement ou retard de paiement.

Omdat u zuinig bent op uw oplage, zijn wij zuinig op uw wanbetalers. Óók als ze een keer niet of minder vlot betalen. Vriendelijkheid en begrip zijn effectiever dan dreigementen. Bovendien voorkomt u geïrriteerde of zelfs weglopende abonnees of leden.

Een vriendelijk incassobureau? Werkt dat?

Het behoud van een bestaande abonnee is vele malen goedkoper dan het werven van een nieuwe. Maar een vriendelijk incasso bureau, werkt dat dan? Ja, dat werkt.

Onze aanpak is in de praktijk gevormd. Inmiddels verzorgt Brynhild Incasso wij de incassotrajecten voor zowel print als digitale uitgaven van vele tientallen uitgevers, verenigingen en organisaties die met deze betalingsproblematiek te maken hebben.

En last but not least: de incasso-acties van Brynhild Incasso zijn vrijwel altijd self liquidating. Met andere woorden: zij betalen zichzelf.

Brynhild Incasso staat voor: