Meer dan alleen  abonnementenbeheer
& marketing

Met een brede range aan beheer- en marketingfaciliteiten behoort Abonnementenland al jaren tot de best geoutilleerde dienstverleners op zijn gebied. Abonnementenland heeft zijn management- en beheerdiensten toegespitst op de vragen en behoeften in de uitgeefbranche. Ook verenigingen vinden hun weg naar Abonnementenland.

Sinds 1992 helpen wij bedrijven in
de uitgeefbranche maar we doen nog veel meer!

Abonnees zijn de kurk waarop een tijdschrift drijft. Dat kunnen betaalde of gratis abonnementen zijn. Zonder abonnees hebben maar weinig tijdschriften bestaansrecht. Daarbij maakt het niet uit of ze nu in print of in digitale vorm verschijnen. Daarbij is een goed abonnementen management essentieel.

De uitgeverijbranche is de laatste jaren fundamenteel veranderd. De wereld digitaliseert in hoog tempo. Internet, social media en digitaal uitgeven zijn zaken waar geen uitgever meer omheen kan. Daarom heeft de uitgeverij van morgen vandaag al behoefte een doordachte crossmedia strategie. En aan de middelen om deze uit te voeren. De database met de gegevens van abonnees, klanten en prospects is daarbij cruciaal. Big data heet dat tegenwoordig.

Het vastleggen, centraal beheren, actueel houden én toegankelijk maken van deze grote hoeveelheden gegevens is daarbij vaak het struikelblok. En – geloof het of niet – goed abonnementenbeheer is echt vele malen moeilijker dan het op het eerste gezicht lijkt.

Kwaliteitskenmerken

Online Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pret enim. Donec pede justo, fringilla vel, ali.

Meer weten over ons verhaal?

Het is onze ambitie om onze relaties vandaag al te kunnen bieden waaraan zij morgen behoefte hebben.

Daarom bieden wij u méér dan alleen zekerheid, efficiency en gemak. We leveren ook de creativiteit en innovaties die u kunnen ondersteunen bij het realiseren van úw ambities.

Fulfilment

Verwerking van bestellingen uit uw webshop, bijhouden van de voorraad, tijdige uitlevering van de bestelde artikelen, betalingsverwerking, telefonisch en per email vragen beantwoorden van klanten.

Abonnementenland in beeld

Met een brede range aan beheer- en marketingfaciliteiten behoort Abonnementenland al jaren tot de best geoutilleerde dienstverleners op zijn gebied. Abonnementenland heeft zijn beheerdiensten toegespitst op de vragen en behoeften in de uitgeefbranche. 

Oplagemarketing

Het werven van nieuwe abonnees en het behoud van bestaande abonnees zijn de belangrijkste taken van oplagemarketing om uw oplagecijfers hoog te houden. Maar hoe dan?

Telemarketing

Maakt binnen Abonnementenland onderdeel uit van het wervingstraject van abonnementen. Naast de wervingsbrief en –email voegt u met telemarketing een zeer lucratief kanaal toe aan uw eigen wervingstraject.

 

Financiële verwerking

Voor de financiële verwerking van abonnementsgeld is een even degelijk als soepel verloop van het financiële proces binnen het abonnementenbeheer cruciaal. Abonnementenland verzorgt dit traject van begin tot eind.

Sealen en verzenden

Elke editie van een tijdschrift is uniek. Redactie, advertenties, opmaak, drukken en dan verzenden. Voor die verzending wordt elk individueel tijdschrift voorzien van het juiste adres. Soms worden bijsluiters en extra bestanden aan de verzonden oplage toegevoegd.

Nog steeds niet enthousiast?

Dit is wat onze klanten zeggen!