Subscription management

Verder in abonnementenbeheer & -marketing

 

With a wide range of management and marketing facilities, Abonnementenland has been one of the best equipped providers of subscription management for years. Abonnementenland has concentrated its management services on the demands and requirements in the publishing industry. Associations also find their way to Abonnementenland. It is our ambition to be able to offer our clients today what they will need tomorrow, which is why we offer you more than just certainty, efficiency and convenience. We also provide the creativity and innovation that could support you in realising your ambitions.

Het is onze ambitie om onze relaties vandaag al te kunnen bieden waaraan zij morgen behoefte hebben. Daarom bieden wij u méér dan alleen zekerheid, efficiency en gemak. We leveren óók de creativiteit en innovaties die u kunnen ondersteunen bij het realiseren van úw ambities.

Een partner voor abonnementenbeheer die mijn taal spreekt?

Bestaat die dan? Stel: u bent uitgever van een serie mooie tijdschriften. In print of digitaal. En u hebt er genoeg van dat uw abonnementenbeheer maar “zozo” wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld omdat u er eigenlijk de mensen en middelen niet voor hebt. Of omdat outsourcing u niet kon bieden wat u ervan verwachtte. Vaak vanwege bestaande contacten met een drukker of distributeur die uw abonnementenadministratie “er wel even bij kon doen”. No offence, maar zo gaat het vaak. Dan leest u hier dat het ook anders kan. En de bijna 300 opdrachtgevers in ons klantenbestand met hun meer dan 600 uitgeefproducten beamen dat graag.

Onze troef omvat slechts één begrip: professionaliteit. Abonnementenland concentreert zich al jaren volledig op het opzetten, het beheer en het management van abonnementenbestanden. De diensten en producten die wij aanbieden zijn daarom altijd gerelateerd aan uw behoeften op dit gebied.

Bovendien is onze manier van werken gevormd en gescherpt in de uitgeverijwereld zelf. U hebt dus een deskundige en betrokken gesprekspartner aan uw zijde die uw belangen en wensen kent en onderkent. Kortom: een partner die uw taal spreekt! Als dat u aanspreekt, is een afspraak vanzelfsprekend snel gemaakt.Abonnementenbeheer

Abonnementenland is enige bedrijf van enige omvang dat abonnementenbeheer als core business heeft. Abonnementenland is onafhankelijk en is op geen enkele wijze gelieerd aan een uitgeverij, een drukkerij of een verzendhuis dat andere activiteiten als core business heeft.

In het kort biedt Abonnementenland: