ISO_27001
ISO_9001
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

SPECIAAL VOOR ABONNEMENTENLAND KLANTEN EEN EIGEN APP

Klaar voor de volgende stap in digitaal publiceren? Biedt uw lezers nu ook een eigen app aan.

START NU MET EEN EIGEN APP

Wilt u met uw magazine of krant de volgende stap in digitaal publiceren maken? Als klant van Abonnementenland gaat dit extra eenvoudig.

Wanneer u uw lezers en/of abonnees ook een app wilt aanbieden, neem dan contact op. Wij brengen u in contact met Epublsiher en zij zorgen ervoor dat er een naadloze aansluiting plaatsvind en binnen de kortste keren kan men uw content ook in een eigen app lezen.

KOPPELING ABONNEMENTENLAND

Omdat Epublisher een koppeling heeft met Abonnementenland kunt u eenvoudig al uw edities digitaal aanbieden aan uw bestaande abonnees.

De stap naar digitaal zorgt ook voor extra inkomsten. Verkoop losse digitale edities, maak archief weer waardevol, maar denk ook aan digital-only abonnementen.

DIGITALE TIJDSCHRIFTEN

Bereik uw publiek optimaal met het uitgeven van digitale tijdschriften en verrijk uw PDF-publicaties met video, beelden, geluid, animatie, links en veel meer. Biedt uw nieuws en losse artikelen aan, betaald, gratis of achter een login.

Digitale tijdschriften zijn dé oplossing om relevant te blijven voor uw publiek en om een steeds groter wordende doelgroep te bereiken. Nu en in de toekomst.

Digitaal kunt u uw publiek sneller bereiken, bewaren en doorzoeken van uw publicatie is veel gemakkelijker voor uw lezers. Door pushberichten is het bijna zeker dat uw lezer de nieuwste editie zal downloaden.