ISO_27001
ISO_9001
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sealen en verzenden

Elke editie van een tijdschrift is uniek. Redactie, advertenties, opmaak, drukken en dan verzenden. Voor die verzending wordt elk individueel tijdschrift voorzien van het juiste adres. Soms worden bijsluiters en extra bestanden aan de verzonden oplage toegevoegd. Ook split runs dienen correct te worden uitgevoerd. Vervolgens worden alle exemplaren geseald en verzonden via PostNL. Al met al een tijd kritisch logistiek proces, waarbij veel mis kan gaan. Daarom is alles erop is gericht om het nieuwe nummer op het afgesproken tijdstip bij de abonnee op de mat te krijgen.

Eén aanspreekpunt en scherpe prijzen

Abonnementenland verzorgt naast het beheer van uw abonnementen, óók het sealen en verzenden van uw magazine. Zo heeft u voor uw abonnementenbeheer en de verzending maar één aanspreekpunt: uw accountmanager bij Abonnementenland. Hij/zij ziet persoonlijk toe op de correcte adressering en een tijdige verzending van uw tijdschriften. Ook als het last minute werk is.

Omdat abonneebeheer, sealen en verzenden bij Abonnementenland onder één dak gebeuren, kunnen nieuwe abonnees tot het allerlaatste moment aan het verzendbestand worden toegevoegd. En tegen scherpe tarieven. Niet alleen voor het sealen en adresseren, maar óók voor de porti. Abonnementenland beschikt voor de verzending van tijdschriften namelijk over scherpe tarieven bij PostNL.