Oplagemarketing

Uw oplage verhogen?

Het werven van nieuwe abonnees en het behoud van bestaande abonnees zijn de belangrijkste taken van oplagemarketing om uw oplagecijfers hoog te houden. Maar hoe dan?

Dat is voor elke doelgroep verschillend. Bij de ene groep werkt een aanbod voor een korting, bij de andere groep een mooi welkomstgeschenk. Dan is er ook nog de vraag hoe benadert u uw abonnees? Per post, digitaal of bijvoorbeeld telefonisch?

Hoe dan ook, Abonnementenland heeft voor u de middelen in huis om uw wervingsactie tot een succes te maken. Dankzij scherpe tarieven bij de posterijen en drukkerijen en het grafische werk dat bij ons ‘in-huis’ gebeurt, bent u er verzekerd van dat u niet te veel betaalt.

Wat dan?

Denkt u hierbij aan emailmarketing, follow-up van opzeggers en aflopende proef- en cadeauabonnementen, abonnee werft abonnee acties, proefnummers & follow-up, selfmailers, antwoordkaarten, online actiepagina’s en collectieve acties met andere uitgevers.

Collectieve acties

Abonnementenland heeft haar eigen platform ontwikkeld om de krachten van uitgevers te combineren. Via De Bladenbox kunnen abonnementen worden afgesloten, speciale acties worden gehouden en nieuwe doelgroepen worden aangesproken.

Kortom, doordat alle krachten gebundeld worden, zijn de mogelijkheden voor iedere uitgever zo goed als eindeloos!