Financieel Administratief Medewerk(st)er (32 uur per week / 4 dagen)

Abonnementenland
Abonnementenland is een facilitair bedrijf gericht op uitgeverijen. Wij zijn gevestigd op het duurzame industrieterrein De Trompet, langs de A9 in Heemskerk. Abonnementenland onderhoudt en beheert abonneebestanden van ruim 500 gedrukt en digitale week- en maandbladen, ontwikkelt homeshop toepassingen voor deze opdrachtgevers en verzorgt de verzending van tijdschriften, cd’s, cursussen, boeken en naslagwerken. Daarnaast houdt Abonnementenland zich bezig met de begeleiding en uitvoering van marketing- en mediaprojecten in het oplagetraject van zowel vak- als publiekstijdschriften.

De ca. 40 medewerkers van Abonnementenland zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van: Financieel Administratief Medewerk(st)er

Wat verwachten wij van jou?
Jij bent een nauwkeurige, leergierige en stressbestendige collega met minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift en houdt van cijfertjes en logica. Verder heb je een hoog werktempo, kun je zowel zelfstandig als in opdracht werken, toon je initiatief, ben je besluitvaardig, heb je geen afwachtende houding en heb je een goede focus.

Taken en verantwoordelijkheden
Betalingsverwerking
Mail verwerken
Telefoon beantwoorden
Terug stortingen verwerken
Facturen printen/nakijken

Wat bieden wij?
Interessante functie met veel vrijheid
Passend salaris
Prettige werksfeer 8 % vakantietoeslag
Pensioenregeling
25 vakantiedagen per jaar

Is je belangstelling gewekt?
E-mail je sollicitatie – met CV – naar Abonnementenland
t.a.v. Saskia Olgers
De Trompet 1739, 1967 DB HEEMSKERK
E-mail: hr@bondis.nl – Tel: 0251 – 760174