ISO_27001
ISO_9001
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Magvilla

magvilla

Magvilla.nl is in een nieuw jasje gestoken. De afgelopen jaren is veel naamsbekendheid vergaard met het aanbieden van losse tijdschriften. Nergens in Europa is het aanbod aan tijdschriften online of offline, zo divers en uitgebreid als bij Magvilla. Naast het aanbieden van losse nummers gaat Magvilla nu een stapje verder… Het is nu namelijk ook mogelijk om een abonnement op uw tijdschrift af te sluiten via deze webshop.

Het bereik groeit sterk. Met nu al meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand en een totaal online bereik van ruim 150.000 potentieel geïnteresseerden in tijdschriften, is Magvilla.nl een podium dat niet meer weg te denken is in tijdschriftenland. Door het aanbod te verrijken met abonnementen kunnen gerichte campagnes worden uitgevoerd. Want consumenten die eerder een los exemplaar van uw tijdschrift hebben besteld, zijn wellicht ook geïnteresseerd in het afsluiten van een abonnement!

Met deze nieuwe strategie streeft Magvilla ernaar bij te dragen in een groei van iedere abonnementsoplage. Staat uw titel al op www.magvilla.nl met een abonnementsaanbieding? Zo niet, neem contact op met uw accountmanager en wij helpen u graag verder!