Medewerker Telemarketing (24 uur)

Abonnementenland
Abonnementenland is een facilitair bedrijf gericht op uitgeverijen. Wij zijn gevestigd op het duurzame industrieterrein De Trompet, langs de A9 in Heemskerk. Abonnementenland onderhoudt en beheert abonneebestanden van ruim 500 gedrukt en digitale week- en maandbladen, ontwikkelt homeshop toepassingen voor deze opdrachtgevers en verzorgt de verzending van tijdschriften, cd’s, cursussen, boeken en naslagwerken. Daarnaast houdt Abonnementenland zich bezig met de begeleiding en uitvoering van marketing- en mediaprojecten in het oplagetraject van zowel vak- als publiekstijdschriften.

De ca. 40 medewerkers van Abonnementenland zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van: Medewerker Telemarketing

Wie zoeken wij?
Voor deze parttime functie heeft een kandidaat met tenminste een afgeronde MBO of vergelijkbare opleiding sterk de voorkeur. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken, goed kan samenwerken en daar waar nodig zelf initiatief neemt. De functie bestaat grotendeels uit vastgelegde werkzaamheden met een terugkerend karakter. Accuratesse is daarbij een vereiste. Ben jij iemand die de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift, over een goede telefoonstem beschikt en stressbestendig is en zowel goed samen- als zelfstandig kan werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je houdt je primair bezig met het nabellen van aflopende abonnementen op tijdschriften. Daarnaast werk je in teamverband aan het onderhouden van abonneebestanden van een groot aantal uitgeverijen en het beantwoorden van vragen van abonnees. Na een inwerkperiode zal je zelfstandig abonnees en klanten gaan bellen. Dit zijn bestaande relaties die al een abonnement hebben. Wij bieden je een leuke baan binnen een hecht team in een groeiend bedrijf. Het betreft een functie voor 24 uur per week. Wanneer je enigszins flexibel bent met je werktijden is dat een pre. Werken op maandag- en/of op woensdagavond behoort tot de mogelijkheden.

Wat bieden wij?
Interessante functie
Passend salaris
Pensioenregeling
Prettige werksfeer
8 % vakantietoeslag
25 Vakantiedagen per jaar

Is je belangstelling gewekt?
E-mail je sollicitatie – met CV – naar Abonnementenland
t.a.v. Saskia Olgers
De Trompet 1739, 1967 DB HEEMSKERK
E-mail: hr@bondis.nl – Tel: 0251 – 760174