ISO_27001
ISO_9001
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Abonneewerving

Abonneewerving is een kostbaar, complex en vaak ook tijd kritisch traject. Daarom is het fijn wanneer u kunt vertrouwen op een partij die veel van deze taken op zich kan nemen en ook de follow-up in de gaten houdt.
Voorbeelden hiervan webshops zoals Bladenbox.nl, maar ook werven van abonnementen via Losse verkoop. Abonnementenland heeft alle tools in huis om het werven van nieuwe abonnementen voor uw uitgave te faciliteren.

Emailwerving

Het mailen van potentiële abonnees is een relatief goedkope manier van abonneewerving. Wilt u hier echter het maximale uit halen, dan is een aantal zaken belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan personalisatie van de email, maar ook het vooraf invullen van het formulier om het abonnement af te sluiten. Hierdoor wordt het afsluiten van een abonnement een stuk laagdrempeliger.

Wervingsbrief

De wervingsbrief is een iets duurdere oplossing dan een wervingsemail, maar levert doorgaans ook veel meer op. Of het nu gaat om een gewone brief, speciaal drukwerk of een wervingsbrief met aangehechte acceptgiro, Abonnementenland neemt deze taak graag op zich!

Losse Verkoop

Een van de belangrijkste generatoren van nieuwe abonnementen is de losse verkoop. Mensen willen het tijdschrift eerst even proberen, en het kopen van een los nummer is dan natuurlijk eenvoudig. Het tijdschrift moet dan natuurlijk wel in de losse verkoop verkrijgbaar zijn. Meer daarover vindt u hier.

Andere wervingsmethoden

Uiteraard zijn de manieren om nieuwe abonnees te werven eindeloos. Via beurzen, evenementen, flyeren en vele andere manieren kunt u mensen overtuigen een abonnement op uw tijdschrift te nemen. Abonnementenland staat hierbij aan uw zijde, met maar één doel: het werven van nieuwe abonnees!