ISO_27001
ISO_9001
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

VMBPress – Losse Verkoop

VMBpress verzorgt al jaren de losse verkoop voor bijna 200 titels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Spanje. Ook tijdens het sluiten van de losse verkooppunten op 15 december 2020, zijn wij in samenwerking met onze retailers doorgegaan met de distributie en verkoop van magazines. Nu zijn de winkels weer open en  trekken wij samen op met de retailers om de verkoop van magazines in de winkel weer op te starten.

Waar de traditionele distributeurs groot willen uitzetten is VMBpress gespecialiseerd in het klein en gericht uitzetten van uw magazine. Vanaf daar is het mogelijk een stap te zetten richting een hogere uitzet.

Andersom kan ook. Ligt uw magazine breed in de retail maar dekken de inkomsten de kosten niet en is het wel belangrijk voor u en uw adverteerders dat uw titel bij de losse verkooppunten ligt? Dan kunnen we samen eens kijken of we met een gerichte (kleine) uitzet hetzelfde kunnen bereiken.

Ook wanneer uw uitgave nu al in de losse verkoop ligt, kijken we graag samen met u of dit efficiënter kan en/of er aanvullende verkooppunten zijn.